ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πως κτίζονται οι καριέρες

Τον κ. Απόστολο Ταμβακάκη, πρώην στέλεχος του ομίλου Λάτση και νυν διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνική τράπεζας, τον ξέρετε όλοι καλά. Όσοι έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν, μιλούν για έναν ιδιαίτερα σκληρό άνθρωπο που πάνω από όλα βάζει το συμφέρον της εκάστοτε επιχείρησης του. Στην Εθνική, λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει την ομάδα του, να περιχαρακώσει τη θέση του σε σχέση με αυτή του προέδρου, Β. Ράπανου, και το βασικότερο να έχει πρόσβαση στα ΜΜΕ όποτε θελήσει.
Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει σύμβουλό του έναν πολύ γνωστό του, φίλο από χρόνια και ομοτράπεζό του. Πρόκειται για τον διευθυντή της Καθημερινής και πρώην διευθυντή των εφημερίδων του Μπόμπολα, κ. Κώστα Καλλίτση.
Δεν γνωρίζουμε αν το πρώην στέλεχος του ΚΚΕ, κ. Καλλίτσης, θα γίνει golden boy αφού δεν γνωρίζουμε το μισθό που θα πάρει. Σίγουρα για να φεύγει από διευθυντής σε μεγάλη εφημερίδα δε θα πάρει ψίχουλα στη νέα του θέση.
Εκείνο που βλέπουμε είναι ότι ο κ. Ταμβακάκης, διορισμένος επικεφαλής από την σημερινή κυβέρνηση, το στήνει το μαγαζί του στην Εθνική…

Από Factorx στο http://www.antinews.gr