ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Η Σπανοπούλου κάνει ο,τι της καπνίσει στον ΕΔΟΕΑΠ

«ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ»
Κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από την Γραμματεία του ΕΔΟΕΑΠ ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των Μέσων να παραστούν σε ενημέρωση που θα γίνει από την κυρία Ελένη Σπανοπούλου (πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ), σχετικά με την διακοπή σε πλήθος παροχών των ασφαλισμένων, όπως επίδομα παιδικού σταθμού κ.λ.π.
Στο κάλεσμα της παρέστησαν εκπρόσωποι μόνο της ΕΠΗΕΑ με παντελή απουσία συναδέλφων της ΕΣΗΕΑ θεωρώντας απαράδεκτη την κίνηση ενημέρωσης των εκπροσώπων χωρίς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Στην προσπάθεια της κυρίας Σπανοπούλου να μας εξηγήσει τον λόγο των περικοπών μας μίλαγε με νούμερα, κάτι το οποίο δεν το γνωρίζουμε. Η κίνηση αυτή από μεριά του ΕΔΟΕΑΠ να δικαιολογήσει τις περικοπές ρίχνοντας τα βάρη στην οικονομική κρίση, εξόργισε έναν έναν τους εκπροσώπους που ζήτησαν από την διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ το πάγωμα των περικοπών, νέα Γενική Συνέλευση μελών και μετόχων στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις συλλογικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρουν στους ώμους τους οι εκπρόσωποι το βάρος των περικοπών.

Financial Crimes