ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ο Μάκης στη χώρα των Θαυμάτων – Καταποντίστηκε το VETO

Αλήθεια τι απέγινε η αφίσα του VETO με Μάκη, Μουλίνο, Λάλα και Ζαγοριανίτη και το μότο «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» που έπαιζε για πολύ καιρό στο portal της Zουγκλας; Ποιος την εξαφάνισε και για ποιο λόγο; Οι κακές γλώσσες λένε (και δεν έχουμε λόγο να μην τις πιστέψουμε) ότι την εξαφάνισε o ιδιος ο Μάκης καθώς στην εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς οι τέσσερις διευθυντές μετά βίας ανταλλάσσουν μια καλημέρα. Η εφημερίδα (ο Μάκης δηλαδή) προχώρησε στην απόλυση δύο δημοσιογράφων ( του Γ. Μανουσακάκη και της Τένης Κούτρα), έκοψε όλες (;) τις συνεργασίες με μπλοκάκια και αποφάσισε τη μείωση αποδοχών των υψηλά αμειβόμενων μέχρι και 30%. Η εκπρόσωπος των εργαζομένων Ιουλία Σταματέλου συγκάλεσε την περασμένη Τρίτη συνέλευση για την κατάσταση και το κακό κλίμα που επικρατεί στην εφημερίδα. Εκ μέρους των διευθυντών μίλησε ο Π. Ζαγοριανίτης που άφησε ανοιχτό το θέμα κι άλλων απολύσεων.
Πάντως αυτή την Κυριακή ο Μάκης τα έδωσε όλα με δύο DVD που στόχευαν το νεανικό κοινό. Οσοι αγόρασαν την εφημερίδα βρήκαν μέσα τον «Σκαθαροζούμη» και την ταινία κινουμένων σχεδίων « Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» ενώ . υπήρχε ανταλλάξιμο κουπόν αξίας 12 ευρώ για το «Allou Fun Park».
Παρ΄όλα αυτά το VETO καταποντίστηκε κυκλοφοριακά και πούλησε λίγο πάνω από τις 30.000 φύλλα!..