ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο Μαλέλης βρήκε δημοσιογράφους που δεν θα πληρώνει, αλλά θα τον πληρώνουν για να δουλεύουν στο STAR!

Γράφει το troktiko:
«Σύσκεψη στο STAR ο Μαλέλης απειλεί με απολύσεις τους… τεμπέληδες
Ποιος είδε τον Σταμάτη Μαλέλη και δεν τον φοβήθηκε. Ο γνωστός διευθυντής ειδήσεων έκανε σύσκεψη στο star και είπε ότι τρίζει η καρέκλα όλων των δημοσιογράφων καθώς δεν αποδίδουν την δουλειά που πρέπει.
Ο Μαλέλης απείλησε με απολύσεις όχι όμως για οικονομικούς λόγους όπως είπε αλλά επειδή κάποιοι δεν δουλεύουν σε βάρος του συνόλου. Και έχει δίκιο γιατί η ιστορία με τους δημόσιους υπαλλήλους-δημοσιογράφους που κάθονται και αράζουν με την βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή θα παρέμβει η ΕΣΗΕΑ σε απολύσεις πρέπει να τελειώνει. Όπως είπε ο Μαλέλης: "Υπάρχουν πολλά παιδιά έξω που θέλουν δουλειά και έχουν ανάγκη".»

Μπράβο παιδιά του troktikou! Να φύγουν οι «τεμπέληδες» από το κανάλι και να πάρει ο Μαλέλης τα «παιδιά που θέλουν δουλειά και έχουν ανάγκη» δηλαδή όσους έχει και τον πληρώνουν για την σχολή τηλεοπτικής δημοσιογραφίας που έχει. Ωραίο σέρβις στον Μαλέλη κάνετε!..