ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Αγωγή Mαρκόπουλου κατά ΕΞΤΡΑ 3 και Παπαγιάννη

«Τελικά όπως είχε ήδη προαναγγελθεί ο Βουλευτής Ευβοίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος, κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, κατά του τηλεοπτικού σταθμού Extra 3 και του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη. Επίσης απέστειλε και εξώδικο με το οποίο ζητεί την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ο βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ. προβαίνει στην κίνηση αυτή με αφορμή εκπομπές του σταθμού, οι οποίες άφηναν υπόνοιες για τη χρηστή διαχείριση στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, την περίοδο που ήταν υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, ζητώντας την αποκατάσταση του ονόματός του από τη Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ.

Ο κ. Μαρκόπουλος με την αγωγή ζητεί ένα εκατομμύριο ευρώ και από το κανάλι και από το δημοσιογράφο. Τα χρήματα αυτά δεν πρόκειται να αποτελέσουν αντικείμενο προσωπικού πλουτισμού, αλλά θα δοθούν στην Αρχιεπισκοπή, στα ορφανοτροφεία της Εύβοιας, στο σύλλογο ατόμων με ειδικές ανάγκες του νομού, καθώς και σε τοπικά νοσηλευτικά ιδρύματα, για την κάλυψη αναγκών τους.»

Αναδημοσίευση από http://www.halkida.tv