ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Iστορίες Ελευθεροτυπίας – βίοι παράλληλοι

Δείτε τι έγραφε το mediablog.gr στις 7 Μαρτίου του 2007 λίγη ώρα μετά την απόλυση Φυντανίδη από την Ελευθεροτυπία:
«Ο διευθυντής της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ Σεραφείμ Φυντανίδης παραιτήθηκε ή εξαναγκάστηκε σε παραίτηση πριν από λίγα λεπτά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους από τη διεύθυνση του συγκροτήματος.
Οι εργαζόμενοι στο κτίριο της οδού Μίνωος – που αυτή την ώρα κάνουν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν τη στάση τους- πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή σχετίζεται με τη μετά-Κίτσο εποχή και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας διοίκησης που ξεκίνησε "κόβοντας" τους υψηλότατους μισθούς ορισμένων από τα πιο ιστορικά στελέχη της εφημερίδας όπως του Γιώργου Βότση και του Κυρ.
Ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του εφόσον γίνει δεκτή η παραίτηση; Φαβορί στην κούρσα της διαδοχής είναι δυο αξιόλογα στελέχη. Ο διευθυντής σύνταξης του καθημερινού φύλλου Βαγγέλης Παναγόπουλος και ο διευθυντής σύνταξης του κυριακάτικου Γιάννης Βλαστάρης που εδώ και καιρό περιμένουν υπομονετικά τις εξελίξεις στο συγκρότημα…»