ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Στο νοσοκομείο ο Κύρκος – Επιφυλακτικοί οι γιατροί

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λεωνίδας Κύρκος μετά το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας σε 45 προσωπικότητες της πολιτικής, του πολιτισμού και των γραμμάτων(ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός και η Ολγα Τρέμη) στην Αίγλη του Ζαππείου. Ο Κύρκος ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο . Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για την κατάσταση της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του.
Νωρίτερα η πρωτοβουλία Κύρκου είχε προκάλεσει αντιδράσεις καθώς τάχθηκε υπέρ μίας συνεργασίας των κομμάτων της αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων του κέντρου. Αίσθηση προκάλεσε το ότι κατηγόρησε για ανευθυνότητα όσους αμφισβητούν το σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε", ενώ ανέφερε ως καλό δείγμα εναλλακτικής πάλης την τελευταία απεργία του ΠΑΜΕ! Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για κάποιους "τάχα επαναστάτες που αντιμάχονται την έννοια του συμβιβασμού και πυροδοτούν επικίνδυνες εκρήξεις όπως τα Δεκεμβριανά". Ακόμη, τάχθηκε με σαφήνεια υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού άσυλου!
Είχε πολλές συγκινήσεις η βραδιά…