ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Με Στάη, Λάλα και Σιδηροκαστρίτου προχωρά ο όμιλος Κυριακίδη

Η Έλλη Στάη αφού εκανε το come back στα ερτζιανά μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του Flash, επιστρέφει και στην τηλεόραση. Το επιχειρηματικό δίδυμο των Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη ( έχει το «Κανάλι 10», το «Sport tv» (πρώην Magic του Κόκκαλη) και το 10% του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ φέρεται αποφασισμένο να μπει και στον χώρο της τηλεόρασης με δυνατά ονόματα . Οι γνωρίζοντες λένε ότι η μεταγραφή της Στάη στον Flash ήταν απλώς το όχημα για να αξιοποιηθεί στα τηλεοπτικά μέσα του ομίλου Κυριακίδη, γιατί κακά τα ψέματα η Ελλη κάνει μόνο για το «γυαλί». Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις πρωτοβουλίες διαδραματίζει η δημοσιογράφος Αρετή Σιδηροκαστρίτου, άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Π. Κυριακίδη και με θητεία στα πάνελ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Από την άλλη πλευρά η διευθυντική θέση του Θανάση Λάλα στον ρ/σ Flash του δίνει προβάδισμα στο να αναλάβει όλα τα περιοδικά του ομίλου Κυριακίδη. Ο Λάλας που εγκατέλειψε άρον άρον το σκάφος της VETO βρίσκεται σε καθημερινή βάση στον Περισσό (όπου η Εσπρέσσο και τα λοιπά έντυπα του ομίλου). Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο Κυριακίδης έχει ανακοινώσει στους εργαζόμενούς του ότι θα αποκτήσει τέσσερις ακόμα τίτλους περιοδικών.