ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΒΗΜΑ_ΝΕΑ: Το μαγαζί λειτουργεί υπό νέαν διεύθυνση

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛ – ΚΑΙ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
«Σαν ψέματα φαίνεται» μονολογούν όλοι στην Μιχαλακοπούλου. Κι όμως δεν είναι. Οι αλλαγές στις δύο εφημερίδες του ΔΟΛ αποτυπώθηκαν και στις «ταυτότητες» του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ. Tο mediablog.gr παρουσιάζει τις ταυτότητες πριν και μετά τις αλλαγές στους επικεφαλής τους:


Στα ΝΕΑ: εκδότης είναι ο Σταύρος Ψυχάρης, διευθυντής ο Χρήστος Μεμής, ενώ τη θέση του Βασίλη Νικολόπουλου ως συμβούλος έκδοσης καταλαμβάνει ο μέχρι χθες διευθυντής σύνταξης Ηλίας Μάτσικας. Αναβαθμισμένοι και οι Νότης Παπαδόπουλος και Στέφανος Τζανάκης που από αρχισυντάτες γίνονται διευθυντές σύνταξης.


Αντίστοιχα στο ΒΗΜΑ ο πρόεδρος Δ.Σ., εκδότης, διευθυντής περιορίζεται στο εκδότης, ενώ βάζει δίπλα του (έχει κι αυτό σημασία) ως διευθυντή τον μέχρι χθες εκδότη των Νέων Παντελή Καψή. Παράλληλα στους αρχισυντάκτες προστέθηκε το μέλος του δ.σ. και σύζυγος του Στ. Ψυχάρη, Χριστίνα Τσούτσουρα – Ψυχάρη που είναι υπεύθυνη για τις επιστημονικές σελίδες της εφημερίδας και το ΒΗΜΑ Science, ενώ παράλληλα διευθύνει και το VITA.