ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Στην ΕΡΤ μαζί με το Θανάση και ο Σεραφείμ – Ο Γιώργος (επιτέλους) αξιοποιεί στελέχη από τη «χρυσή ομάδα» της Γιάννας

«Προς το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής οδεύει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος». Οι φήμες κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα και μετά τις διαρροές ότι το νέο φαβορί για την προεδρία της ΕΡΤ είναι ο δικηγόρος και παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαγεωργίου (ο επονομαζόμενος και «γάτος»), που συνεργάστηκε στενά με τον Κοτρώτσο, όντας στέλεχος και αυτός του «Αθήνα 2004».
Εξ άλλου η «Παρασκευή και 13», που διευθύνει ο Κοτρώτσος, είχε μεγάλο ρεπορτάζ για «στελέχη από τη «χρυσή ομάδα» της Γιάννας Αγγελοπούλου» που «αξιοποιεί ο πρωθυπουργός στον κρατικό μηχανισμό». Στο ρεπορτάζ – ύμνο για την Lady G υπενθυμίζεται ότι «η εικόνα της «ισχυρής και αισιόδοξης Ελλάδας» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 γοήτευε πάντοτε τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου».
Στο δημοσίευμα γίνεται «λιβανιστήρι» στο ζεύγος Αγγελοπούλου αφου χάρη «στην παρέμβαση του κ. Θόδωρου και της (προέδρου του ΑΘΗΝΑ 2004) κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου που διέθεταν διαύλους επικοινωνίας με τον πανίσχυρο Ρώσο ηγέτη» κατάφερε να συναντηθεί το 2001 στη Μόσχα ο Γ. Παπανδρέου με τον Πούτιν!
Στη γενικότερη λοιπόν αξιοποίηση στελεχών της Αθήνας 2004 από τον πρωθυπουργό, συμπεριλαμβάνεται και ο άλλος «γάτος» Σεραφείμ Κοτρώτσος που θέλει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ.
Υ.Γ. Επί Κοτρώτσου έκλεισε ο Ελ. Τύπος της Γιάννας. Ας πάει και στην ΕΡΤ.