ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η βουλευτής Αριάδνη Αγάτσα (δεν) απαντά για τις αμοιβές της στην ΕΡΤ

Η βουλευτής του ΠαΣοΚ Αριάδνη Αγάτσα μετά από δημοσίευμα της «Real News» ότι εξακολουθεί να αμείβεται από την ΕΡΤ ενώ έχει εκλεγεί βουλευτής εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
''Με αφορμή δημοσίευμα (17-1-2010) τής εφημερίδας ''realnews'' θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι έχω υποβάλει την παραίτησή μου απο τις αποδοχές μου στην ΕΡΤ με επιστολή μου στο διοικητικό συμβούλιο τής ΕΡΤ από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 στο πλαίσιο τών οικονομικών περικοπών και τής ευρύτερης πολιτικής τής κυβέρνησης.»

Η κυρία Αγάτσα δεν μας λέει όμως γιατί παραιτήθηκε στις 15-1 και όχι αμέσως μετά τις εκλογές; Επρεπε δηλαδή να πληροφορηθεί το ρεπορτάζ της «Real News» για να το πράξει;


Και ο Ασπραδάκης

Αντίστοιχα και ο έτερος βουλευτής του ΠαΣοΚ Παντελής Ασπραδάκης ενημερώνει ότι έχει υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική του ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και την έχει κοινοποιήσει στο αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού για λόγους δεοντολογίας. Επισημαίνει δε ότι η υποβολή της παραίτησης του από Διευθυντή Λειτουργίας της ΕΡΤ έγινε αμέσως μετά την ορκωμοσία του στη Βουλή.