ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Παπαδρόσος: Ο Ευαγγελάτος μπορεί να χειριστεί καλύτερα το ρεπορτάζ και να ζωντανέψει τα θέματα του ALPHA

Στον Αντώνη Σρόιτερ εξακολουθεί να δείχνει εμπιστοσύνη ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ALPHA Βασίλης Παπαδρόσος παρά το γεγονός ότι πιστεύει πως ο Νίκος Ευαγγελάτος μπορεί να δώσει νέα πνοή στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Ο Παπαδρόσος εχει εκμυστηρευτεί σε πολύ στενό φίλο του (όχι δεν είναι ο Μαλέλης) ότι «ο Ευαγγελάτος μπορεί να χειριστεί καλύτερα το ρεπορτάζ και να ζωντανέψει τα θέματα του ALPHA». Ο διευθυντής γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ευαγγελάτος εμπιστεύεται και έχει άριστες σχέσεις με τους ρεπόρτερ του καναλιού, οι οποίοι με τη σειρά τους τον εμπιστεύονται τυφλά, ενώ πολλοί από αυτούς ήταν έτοιμοι να τον ακολουθήσουν όταν πήγε στον ΑΝΤ1. Σε αυτό υστερεί ο Σρόιτερ (είναι το μόνιμο παράπονο του Παπαδρόσου) καθώς τα παιδιά του ρεπορτάζ στο κανάλι τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία.
Το ατού του Σρόιτερ όμως (πέραν του ότι είναι νέος και άφθαρτος) είναι και οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους Γερμανούς οι οποίοι τον περιέβαλαν με την απόλυτη εμπιστοσύνη τους μετά και από τις εμφανίσεις του στα δύο ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών – σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Εκτός αυτού κάποια ραντεβού που έκανε, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, εδραίωσαν τη θέση του στον ALPHA.
Υ.Γ. Το τι έγινε στην γιορτή του Αντώνη Σρόιτερ, ποιούς είδε και τι συζήτησε μαζί τους για τον ALPHA θα σας το μεταφέρουμε προσεχώς.