ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Θύελλα (2) για τους ανεγκέφαλους στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Στον ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης) πήραν απόφαση (και μάλιστα εν κρυπτώ) να περικόψουν το επίδομα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 40.000 το χρόνο και να το καταργήσουν εντελώς για ετήσιο οικογενειακό εισόδημα πάνω από 50..000 ευρώ; Δηλαδή ένα αντρόγυνο με αποδοχές 1.500 ευρώ έκαστος χάνει το δικαίωμα να επιδοτείται. Ποιοι φωστήρες το σκέφτηκαν και με ποιο δικαίωμα πάρθηκε τέτοια απόφαση χωρίς να ανακοινωθεί τίποτε σχετικό πριν και χωρίς να ερωτηθεί κανένας από τους εργαζόμενους ασφαλισμένους; Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι οι εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ είναι ανάλογες με τον μισθό: Υψηλός μισθός - υψηλές εισφορές, που κολλάει λοιπόν το πλαφόν των 50.000 και καταργείται η χορήγηση του επιδόματος; ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ συνάμα!

Διαβάστε την απόφαση – πρόκληση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ:

Επίδομα Βρεφονηπιακού Σταθμού: Θα χορηγείται με κριτήριο το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ως εξής: για εισόδημα έως 40.000 ευρώ θα καταβάλλεται επίδομα 250 ευρώ μηνιαίως και για το τρίτο παιδί θα καταβάλλεται ποσό 270 ευρώ. Για εισόδημα από 40.001 έως 50.000 θα καταβάλλεται επίδομα 200 ευρώ μηνιαίως και για τρίτο παιδί θα καταβάλλεται ποσό 200 ευρώ. Για εισόδημα από 50.001 καταργείται η χορήγηση του επιδόματος.

Για την ιστορία το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αποτελείται από τους: Ελένη Σπανοπούλου (πρόεδρος), Παναγιώτης Νεστορίδης(αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Τσούτσιας (γενικός γραμματέας) Δημήτρης Μυλωνάς(ταμίας), Αργύρης Δεμερτζής (πρόεδρος ΤΥΠ), Τζώρτζια Κοντράρου, Αγαμέμνων Φαράκος, Αγαθή Κυρίτση, Σίμος Καταϊφτσής (μέλη)
Από enimerosi24